ASOCIJACIJA ZA UMJETNIČKU FOTOGRAFIJU BOSNE I HERCEGOVINE

АСОЦИЈАЦИЈА ЗА УМЈЕТНИЧКУ ФОТОГРАФИЈУ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ

PHOTOGRAPHIC ASSOCIATION OF BOSNIA AND HERCEGOVINA

BOSNIA HERCEGOVINA FÉDÉRATION DE L'ART PHOTOGRAPHIQUE

OSNOVANA 1910 * ESTABLISHED 1910

Međunarodna izložba fotografija Doboj salon 2013

Pozivamo sve članove i zaintresovane građane da prisustvuju otvaranju Prve međunarodne izložbe fotografija Doboj 2013. Izložba će biti otvorena u utorak 17. novembra 2013. godine u 18,00 časova u Umjetničkoj galeriji centra za kulturu i obrazovanje Doboj.


Samostalna izložba fotografija Rea Mucović

Pozivamo sve zainteresovane na otvaranje samostalne izložbe fotografija Mucović Ree članice Foto kino kluba Trebinje pod nazivom “Nasljeđe”. Izložba će biti otvorena 12.12.2013 g. u 19 sati u Klubu ljubitelja umjetnosti u Trebinju. Na izložbi je izloženo 30 radova, a kao poseban dodatak izlobe u znak sjećanja bit će izloženo  je 12 radova poznatog trebinjskog fotografa Slobodana Mucovića.

Katalog izložbe


Novi uspjesi mladih autora

Na 3.Međunarodnoj omladinskoj izložbi fotografija – Sombor 2013. članice naše Asocijacije i fotografske sekcije JU. “Gimnazija” – Prnjavor, pod imenom “PhotoDivas”, koju vodi Mr Željko Jelić Kremanski, KMFAUFBiH, EFIAP, ostvarile su zapaženi rezultat, u obe starosne kategorije.
U kategoriji do 16 godina Nikolina RADONJIĆ osvojila je prvo mjesto za fotografiju, a u kategoriji do 21 godine Milica Michelle VRHOVAC osvojila je drugo mjesto za kolekciju fotografija.

Nikolina Radonjić : Let’s go