ASOCIJACIJA ZA UMJETNIČKU FOTOGRAFIJU BOSNE I HERCEGOVINE

АСОЦИЈАЦИЈА ЗА УМЈЕТНИЧКУ ФОТОГРАФИЈУ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ

PHOTOGRAPHIC ASSOCIATION OF BOSNIA AND HERCEGOVINA

BOSNIA HERCEGOVINA FÉDÉRATION DE L'ART PHOTOGRAPHIQUE

OSNOVANA 1910 * ESTABLISHED 1910

PODACI O AKTIVNOSTIMA KLUBOVA I AUTORA ZA 2021

Obavještavamo sve klubove i foto grupe da je zadnji rok za slanje izvještaja o aktivnostima članova i klubova za 2021. godinu 30. juni 2022. godine. Obrasci za izvještaje su dostupni na web stranici (obrazac br 7 – obrasci vrednovanja klubova i autora) i potrebno ih je dostaviti u elektronskoj formi na e mail : [email protected].               
Molimo vas da se pridržavate postavljenog roka za dostavljanje podataka.


konkurs za dodijelu zvanja aufbih 2022

Obavještavamo sve članove AUFBIH koji su ispunili uslove za dodjelu zvanja fotografa prve klase, kandidat majstora i majstora fotografije da aplikacije za zvanja mogu predati u periodu od 01. juna d0 30. juna 2022. godine na sljedeću adresu: Asocijacija za umjetničku fotografiju BiH, Šeste bosanske 4, 75000 Tuzla. Detaljna uputstva o potrebnoj dokumentaciji se mogu pročitati na službenoj stranici AUFBIHa : http://www.fotobih.ba/wp-content/uploads/2019/10/Pravilnik-o-zvanjima-2019.pdf.  Za brže pronalaženje kataloških brojeva održanih izložbi pod patronatom AUFBIH, možete pogledati stranicu: https://fotobih.ba/?page_id=12 Za brže pronalaženje kataloških brojeva održanih izložbi pod FIAP patronatom, možete pogledati stranicu: https:// www.myfiap.net/patronages

Saznajte više »


6. međunarodna izložba fotografija Photo perspective 2022

Pozivamo vas da prisustvujete otvaranju 6. međunarodne izložbe fotografija Photo perspective 2022 u organizaciji Univerzitetskog foto kino kluba Banja Luka.  Izožba se otvara  u četvrtak 26. maja 2022. godine u 19,00 časova u Vijećnici kulturnog centra Banski Dvor Banja Luka.

 

Pozivnica izložbe

Plakat izložbe