ASOCIJACIJA ZA UMJETNIČKU FOTOGRAFIJU BOSNE I HERCEGOVINE

АСОЦИЈАЦИЈА ЗА УМЈЕТНИЧКУ ФОТОГРАФИЈУ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ

PHOTOGRAPHIC ASSOCIATION OF BOSNIA AND HERCEGOVINA

BOSNIA HERCEGOVINA FÉDÉRATION DE L'ART PHOTOGRAPHIQUE

OSNOVANA 1910 * ESTABLISHED 1910

15. klupska izložbe FVK valter sarajevo

Pozivamo vas na otvaranje 15. klupske izložbe Foto video kluba Valter Sarajevo. Izložba je postavljena u Historijskom muzeju BiH, a otvaranje je u petak 21. decembar u 19,00 sati.

 

Plakat izložbe

Katalog izložbe


Samostalna izložba fotografija Pavla Kovača

Pozivamo vas na otvaranje samostalne izložbe fotografija Pavla Kovača člana FKK Trebinje pod nazivom “Kratke priče iz Indonezije”. Izložba je postavljena u Kulturnom centru Trebinje, a otvaranje je predviđeno u petak 15. decembra 2023. godine u 19,00 sati.

 

Plakat

Katalog


Samostalna izložba fotografija Samira zahirovića

Pozivamo vas na otvaranje 9. samostalne izložbe fotografija Samira Zahirovića, člana FKK Tuzla pod nazivom “Tragovi” (Biseri vjerske arhitekture u BiH). Izožba je postavljena u Galeriji Kristjan Kreković u Tuzli, a otvaranje je u ponedjeljak  11. decembra u 19,00 sati.

 

Pozivnica

Katalog


17. MEĐUNARODNI SALON FOTOGRAFIJE I FOTOBIH BANJA LUKA 2023

Obavještavamo članove da su iz objektivnih razloga redukovane aktivnosti AUFBiH u 2023. godini. Da bi smo ipak održali kontinuitet u organizaciji iskoristilo smo ponovo priliku da krajem godine organizujemo sa UFKK Banja Luka Dane fotografije, a akcenat aktivnosti  je na otvaranje izložbi te dodjelu zvanja i priznanja. Svečanost otvaranja je u petak 08. decembra 2023. godine u Velikom izložbenom salonu Kulturnog centra Banski Dvor Banja Luka sa početkom u 19,00 časova.

Pozivnica

Plakat 17. međunarodni salon fotografije

Plakat FotoBiH Banja Luka 2023

Katalog 56. Dani fotografije BiH

Katalog 17. međunarodni salon fotografije