ASOCIJACIJA ZA UMJETNIČKU FOTOGRAFIJU BOSNE I HERCEGOVINE

АСОЦИЈАЦИЈА ЗА УМЈЕТНИЧКУ ФОТОГРАФИЈУ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ

PHOTOGRAPHIC ASSOCIATION OF BOSNIA AND HERCEGOVINA

BOSNIA HERCEGOVINA FÉDÉRATION DE L'ART PHOTOGRAPHIQUE

OSNOVANA 1910 * ESTABLISHED 1910

IZLOŽBA BOSANSKOHERCEGOVAČKE FOTOGRAFIJE TUZLA 2024

Pozivamo vas da prisusutvujete otvaranju prve po redu izložbe iz ciklusa bosanskohercegovačke fotografije za 2024. godinu FotoBiH Tuzla 2024, u organizaciji Foto kino kluba Tuzla, Izložba je postavljena u Galeriji Ismet Mujezinović u Tuzli, a otvaranje je u ponedjeljak 17.06.2024. u 19,00 sati.

 

Pozivnica

Plakat

Katalog


KONKURS ZA DODIJELU ZVANJA AUFBIH 2024. GODINI

Obavještavamo sve članove AUFBIH koji su ispunili uslove za dodjelu zvanja fotografa prve klase, kandidat majstora i majstora fotografije da aplikacije za zvanja mogu predati do 30. juna 2024. godine na sljedeću adresu: Asocijacija za umjetničku fotografiju BiH, Šeste bosanske 4, 75000 Tuzla. Detaljna uputstva o potrebnoj dokumentaciji se mogu pročitati na službenoj stranici AUFBIHa : http://www.fotobih.ba/wp-content/uploads/2019/10/Pravilnik-o-zvanjima-2019.pdf. Za brže pronalaženje kataloških brojeva održanih izložbi pod patronatom AUFBIH, možete pogledati stranicu: https://fotobih.ba/?page_id=12 Za brže pronalaženje kataloških brojeva održanih izložbi pod FIAP patronatom, možete pogledati stranicu: https:// www.myfiap.net/patronages. Saznajte više »


KONKURS ZA MEĐUNARODNA FIAP ZVANJA U 2024. GODINI

Asocijacija za umjetničku fotografiju u BiH obavještava sve članove, koji su ispunili uslove za sticanje nekog od FIAP zvanja, da pripreme prijavu i kolekciju radova najkasnije do 30. juna 2024. godine.
Svi kandidati za zvanja moraju prvo da se registruju na platformi: https://www.myfiap.net/user/register/fp i tu će dobiti lični FP broj koji je neophodno navesti u formularu kao i broj FIAP kartice. Saznajte više »