ASOCIJACIJA ZA UMJETNIČKU FOTOGRAFIJU BOSNE I HERCEGOVINE

АСОЦИЈАЦИЈА ЗА УМЈЕТНИЧКУ ФОТОГРАФИЈУ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ

PHOTOGRAPHIC ASSOCIATION OF BOSNIA AND HERCEGOVINA

BOSNIA HERCEGOVINA FÉDÉRATION DE L'ART PHOTOGRAPHIQUE

OSNOVANA 1910 * ESTABLISHED 1910

19. klupska izložba fotografija Foto kluba FOT Travnik

Katalog trinaeste klupske FOT izlozbe-1_resizePozivamo sve članove i zainteresovane ljubitelje fotografije da prisustvuju otvaranju klupske izložbe fotografija Foto kluba FOT Travnik pod nazivom “Portreti Travničana”. Izložba će biti postavljena na Starom gradu, a otvaranje je predviđeno za subotu 21. marta 2015. godine u 13,30 sati. Izložba se održava u povodu dana opštine Travnik.

 

Katalog 19. klupske izložbe

 

Link za digitalni katalog : http://youtu.be/tFIGfhQWnJ8


Samostalna izložba Murata Jašarevića “Kameni spavač” u Banja Luci

Pozivamo sve građane i članove da prisustvuju otvaranju samostalne izložbe fotografija Murata Jašarevića “Kameni spavač”. Izložba se organizuje u saradnji sa Muzejom grada Zenica i gradom Zenica te organizacijom “ART Centar” Banja Luka. Otvaranje izložbe je 09. marta 2015.godine u 14,00 sati.Izložba je otvorena od 9. do 15. marta i ovo je ujedno i promocija Projekta ” MREŽA gradova OTVORENOG SRCA” koga “ART Centar” Banja Luka realizuje tokom ove godine u saradnji sa 12 gradova iz BiH i regiona.


Humanitarna izložba FVK Valter u Berlinu

katalog_resize U humanitarne aktivnosti pomoći poplavljenim područjima uključio se  Foto video klub Valter iz Sarajeva učestvujući na humanitarnoj prodajnoj izložbi pod nazivom “Art for Renewal” (Umjetnost za obnovu) koja je održana u Berlinu. Na izložbi su sa svojim radovima učestvovali : Admir Dervišević, Alma Mujanović, Eldin Hasanagić, Haris Kurić, Mehmed Skopljak, Mirna Dervišević, Muhamed Borović, Selma Hašimbegović, Senad Tahmaz i Zenir Šuko. Prikupljena sredstva su namjenjena obnovi osnovne šole u Maglaju. katalog-2g_resize

 


FotoBiH Banja Luka 2014 i 18. klupska izložba UFKK Banja Luka

18 KLUPSKA PLAKAT

Pozivnica za izložbu Katalog FotoBiH Banja Luka 2014
Plakat izložbe Katalog 18. klupske izložbe