ASOCIJACIJA ZA UMJETNIČKU FOTOGRAFIJU BOSNE I HERCEGOVINE

АСОЦИЈАЦИЈА ЗА УМЈЕТНИЧКУ ФОТОГРАФИЈУ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ

PHOTOGRAPHIC ASSOCIATION OF BOSNIA AND HERCEGOVINA

BOSNIA HERCEGOVINA FÉDÉRATION DE L'ART PHOTOGRAPHIQUE

OSNOVANA 1910 * ESTABLISHED 1910

28. fiap kolor bijenale – španija

LOGO FIAP _resizeObavještavamo  zainteresovane autore da je dostava radova za FIAP – ov 28. KOLOR BIJENALE, koji se ove godine održava u Španiji, do 28. 02. 2019. godine.
Kolekcije AUFBiH na pomenutom Bijenalu predstavljaće 20 kolor fotografija u SEKCIJI PROJEKTOVANE SLIKE (jedan autor može biti zastupljen maksimalno sa dva rada) i 10 kolor fotografija u PRINT SEKCIJI (jedan autor može biti zastupljen maksimalno sa jednim radom). Kolekcije moraju biti koherentne, kako sa stanovišta inspiracije i koncepcije tako i u pogledu same realizacije i prezentacije. Saznajte više »


IZLOŽBA BOSANSKOHERCEGOVAČKE FOTOGRAFIJE FOTOBIH GORNJI VAKUF USKOPLJE 2018

Katalog FotoBiH 2018Vakuf_001Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju otvaranju bosasnkohercegovačke izložbe fotografija FotoBiH Gornji Vakuf – Uskoplje 2018. Izložba je postavljena u Centru za obrazovanje kulturu i sport, a otvarane je predviđeno za subotu, o2. februara 2019 godine u 18,00 sati.

 

Katalog izložbe

Plakat izložbe

 

 


5. samostalna izložba Samira Zahirovića u Ljubljani

Plakat_m_SamirPozivamo sve zainteresovane da prisustvuju otvaranju 5. samostalne izložbe fotografija Samira Zahirovića člana FKK Tuzla. Izložba će biti održana u ljubljani u Galeriji ŠOLT, a otvaranje je predviđeno za utorak 15. januar 2019. godine u 18.30 časova.

 

 

Katalog izložbe

Plakat izložbe