ASOCIJACIJA ZA UMJETNIČKU FOTOGRAFIJU BOSNE I HERCEGOVINE

АСОЦИЈАЦИЈА ЗА УМЈЕТНИЧКУ ФОТОГРАФИЈУ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ

PHOTOGRAPHIC ASSOCIATION OF BOSNIA AND HERCEGOVINA

BOSNIA HERCEGOVINA FÉDÉRATION DE L'ART PHOTOGRAPHIQUE

OSNOVANA 1910 * ESTABLISHED 1910

20. klupska izložba Foto kluba FOT Travnik

Pozivamo sve zainetersovane da prisustvuju otvaranjau 20. klupske izložbe fotografija Foto kluba FOT Travnik kojom započinju i Dani bosanskohercegovačke fotografije Travnik 2015. Otvaranje izložbe je predviđeno u Galeriji  na Starom gradu u Travniku u petak, 09. oktobra 2015. godine u 18,00 sati.

 

 

Katalog izložbe


48. Dani fotografije BiH i 10. Foto safari Travnik

VAŽNOPONOVNA PROMJENA TERMINA

Obavještavamo sve članove i zainteresovane fotografe da će se 48. Dani fotografije Bosne i Hercegovine i 10. foto safari održati u Travniku u organizaciji Foto kluba FOT Travnik iz organizacionih razloga održati u promjenjenom terminu od 09. do 11. oktobra 2015. godine. Kotizacija za članove AUF prema rasporedu koji će biti dostavljen klubovima iznosi 25 KM po članu, a za ostale zaineresovane iznosi 60 KM (što uključuje jedno noćenje i tri obroka). Za sve detaljne informacije potrebno se obratiti Mujanović Mirsadu (062 714 891) ili Adžaip Mirku (061 782 779) .

 

 

Program 48. Dana fotografije BiH


Klupska izložba Foto kino kluba Trebinje u Gackom

9 klubska izlozba FKKT Gacko_resizeNastavljajući pozitivnu tradiciju prezentacije fotografskog stvaralaštva članova kluba, Foto kino klub Trebinje organizuje po prvi puta klupsku izložbu fotografiju u Gackom. Izložbu, koja je u sklopu Tebinjskih dana fotografije bila predstavljena Trebinjskoj publici, imaće priliku da pogledaju i ljubitelji fotografije u Gacku. Otvaranje izložbe je predviđeno za petak 04. 09. 2015. godine u Izložbenoj galeriji Doma kulture Gacko. Pozivamo sve zaintresovane da prisstvuju otvaranju izložbe.

 

Plakat izložbe