ASOCIJACIJA ZA UMJETNIČKU FOTOGRAFIJU BOSNE I HERCEGOVINE

АСОЦИЈАЦИЈА ЗА УМЈЕТНИЧКУ ФОТОГРАФИЈУ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ

PHOTOGRAPHIC ASSOCIATION OF BOSNIA AND HERCEGOVINA

BOSNIA HERCEGOVINA FÉDÉRATION DE L'ART PHOTOGRAPHIQUE

OSNOVANA 1910 * ESTABLISHED 1910

17. KLUPSKA IZLOŽBA FOTOGRAFIJA FKK TUZLA u lukavcu

Pozivamo vas da prisustvujete otvaranju 17. klupske izložbe fotografija Foto kino kluba Tuzla koja je postavljena u galeriji Centra za kulturu Lukavac. Otvaranje je predviđeno u 12,00 sati. Izložbu otvara Zlatko Dukić, književnik.

 

Katalog izložbe

Plakat

Pozivnica


4. međunarodna izložba printane i digitalne fotografije Concept photo

Pozivamo sve zainteresovane na otvaranje 4. međunarodne izložbe digitalnih i printanih fotografija CONCEPT PHOTO. Izložba je postavljena u Izložbenom salonu Kulturnog centra Banski Dvor Banja Luka, a otvaranje je predviđeno za četvrtak 17. februar 2022. godine u 19,00 sati.


Pozivnica Concept hoto
Plakat izložbe


14. izložba FKK Trebinje u Gacku

Posle Trebinja,14.klupsku izložbu FKK Trebinje će predstaviti i ljubiteljima fotografije u Gacku. Otvaranje izložbe će biti 15.02.2022.godine u  Kulturno sportskom centru Gacko u 19h. Svi zainteresovani će izložbu moći pogledati u narednih 10 dana od dana otvaranja. Uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera, pozivamo Vas da posjetite izložbu.

 

Katalog izložbe


16. klupska izložba fotografija FKK Tuzla

Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju otvaranju 16. klupske izložbe fotografija Foto kino kluba Tuzla. Izložba je postavljena u Bosanskom kulturnom centru Tuzla, a otvaranje je predviđeno za četvrtak 17. februara 2022. godine u 19,00 sati.

 

Katalog izložbe

Pozivnica

Plakat


16 samostalna izložba fotografija Ahmet Hukić

Ahmet Hukić održao je svoju 16. samostalnu izložbu fotografija u on line formi pod nazivom “Neki novi vidici”, koja se u mnogome razlikuje od dosadašnjih njegovih izložbi fotografija ptica i makrosvijeta, te se ista može pogledati na linku : https://youtu.be/nsBwj6IIETA


OBAVJEŠTENJA

 

Obavještenje 1 – Učlanjivanje za 2022. godinu

 

Obavještenje 2 – Propozicije FotoBiH 2022