ASOCIJACIJA ZA UMJETNIČKU FOTOGRAFIJU BOSNE I HERCEGOVINE

АСОЦИЈАЦИЈА ЗА УМЈЕТНИЧКУ ФОТОГРАФИЈУ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ

PHOTOGRAPHIC ASSOCIATION OF BOSNIA AND HERCEGOVINA

BOSNIA HERCEGOVINA FÉDÉRATION DE L'ART PHOTOGRAPHIQUE

OSNOVANA 1910 * ESTABLISHED 1910

Izložba bosanskohercegovačke fotografije “FotoBiH Bijeljina 2016”

Katalog FotoBiH Bijeljina 2016WWW_001_resizeObavještavamo sve članove da će se posljednja izložba (deseta) iz ciklusa bosanskohercegovačke fotografije “FotoBiH Bijeljina 2016” održati u Bijeljini u organizaciji Asocijacije ArtFoto Bijeljina. Izložba je će biti postavljena u Galeriji Centra za kulturu Bijeljina, a otvaranje je predviđeno u utorak 04 . aprila u 19,00 sati.

 
Katalog izložba
Plakat izložbe


Samostalna izložba fotografija Mehmeda Skopljaka

katalog u pdf_001Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju otvaranju samostalne izložbe fotografija Mehmeda Skopljaka, člana Foto video kluba Valter iz Sarajeva. Izložba je postavljena u Galeriji “Boris Smoje” a otvaranje je predviđeno za 30. mart 20170. godine u 20,00 sati.

 

Katalog izložbe

Plakat izložbe

Pozivnica


23. klupska izložba Foto kluba Fot Travnik u Istambulu (Turska)

KATALOG_001Obavještavamo sve zainteresovane da će Foto klub FOT Travnik otvoriti svoju 23. klupsku izložbu u Istambulu (Turska) na temu “Voda” u povodu svjetskog dana voda. Izložba će biti otvorena 22. marta 2017. godine  u Fatah distriktu u Istambulu.

 

 

Katalog izložbe


Izložba fotografija Foto kluba Leskovac u Travniku

PDF Katalog Leskovac_001_resizeU okviru obilježavanja Dana općine Travnik foto klub FOT Travnik organizuje izložbu fotografija prijateljskog Foto kuba iz Leskovca, jednog od najkvalitetnijih i najaktivnijih foto klubova sa prostora bivše Jugoslavije. Izložba će biti otvorena u izložbenom prostoru na Starom gradu 19.marta, 2017. u 16:00 sati. Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje umjetničke fotografije da prisustvuju otvaranju.

 

Katalog izložbe

Plakat izložbe

 


30. samostalna izložba fotografija slobodana krstića

Plakat_001_resizeU galeriji Centra za kulturu “Semberija” u Bijeljini postavljena je trideseta  samostalna izložba Slobodana Krstića člana Asocijacije ArtFoto iz Bijeljine. Izložene su fotografije koji su poslužili za izdavanje foto monografije “Republika Srpska – zemlja impresija”. Izložba je otvorena 28.februara, a  biti će postavljena do 20 marta.

 

Katalog izložbe

Plakat