ASOCIJACIJA ZA UMJETNIČKU FOTOGRAFIJU BOSNE I HERCEGOVINE

АСОЦИЈАЦИЈА ЗА УМЈЕТНИЧКУ ФОТОГРАФИЈУ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ

PHOTOGRAPHIC ASSOCIATION OF BOSNIA AND HERCEGOVINA

BOSNIA HERCEGOVINA FÉDÉRATION DE L'ART PHOTOGRAPHIQUE

OSNOVANA 1910 * ESTABLISHED 1910

IZLOŽBA BOSANSKOHERCEGOVAČKE FOTOGRAFIJE FOTOBIH prnjavor 2018

Katalog FotoBiH 2018 PrnjavorPozivamo  sve zainteresovane da prisustvuju otvaranju četvrte po redu izložbe bosanskohercegovačke fotografije pod nazivom “FotoBiH Prnjavor 2018”. Izložba je postavljena u Galeriji Peyo u Prnjavoru, a otvaranje je predviđeno u četvrtak 27. septembar 2018. godine u 19,00 sati.

 

Katalog FotoBiH Prnjavor 2018

Plakat FotoBiH Prnjavor 2018


samostalna izložba fotografija ahmeta hukića “makrofotografija”

Katalog FSIF Ahmet Hukić 2018_001Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju otvaranju samostalne izložbe fotografija Ahmeta Hukića člana FKK Tuzla. Izložba je postavljena u prostorijama Galerije Foto kino kluba Tuzla, a otvaranje izložbe je u četvrtak 20. septembra 2018. godine u 19,00 sati.

 

Katalog izložbe

Plakat izložbe


Izložba fotografija Branka Pejakovića “sjećanje”

PlakatwwwPozivamo vas na otvaranje retrospektivne  izložbe fotografija Branka Pejakovića “Sjećanje”. Izložba je priređena kao retrospektiva stvaralaštva ovog rano preminulog umjetnika člana UFKK Banja Luka. Izložba se održava u Galeriji Peyo u Prnjavoru, a otvaranje je predviđeno za srijedu 12. septembra 2018. godine u 19,00 časova.

 

 

Plakat izložbe

Pozivnica


bosanskohercegovaćka baština – klupska izlođba Foto video kluba Valter

Plakat_B2_50x35 aufbihPozivamo sve zainteresovane da prisustvuju otvaranju klupske izložbe fotografija Foto video kluba Valter iz Sarajeva pod nazivom “Bosanskohercegovačka baština” .  Izložba je postavljena u Bošnjačkom institutu u Sarajevu, a otvaranje je predviđeno u četvrtak 13. septembar 2018. godine u 10,00 sati.

 

 

 

Katalog izložbe
Plakat izložbe


Prva samsotalna izložba Dušana Vukovića u Trebinju

ПЛАКАТ www_001Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju otvaranju prve samostalne izložbe fotografija Dušana Vukovića, člana Foto kino kluba Trebinje. Izložba je postavljena u Galeriji Kulturnog centra u Trebinju, a otvara nje je predviđeno za petak 14. septembra 2018. godine u 20,00 sati. Organizator izložbe je Foto kino klub Trebinje.

 

Katalog izložbe
Plakat izlođbe