ASOCIJACIJA ZA UMJETNIČKU FOTOGRAFIJU BOSNE I HERCEGOVINE

АСОЦИЈАЦИЈА ЗА УМЈЕТНИЧКУ ФОТОГРАФИЈУ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ

PHOTOGRAPHIC ASSOCIATION OF BOSNIA AND HERCEGOVINA

BOSNIA HERCEGOVINA FÉDÉRATION DE L'ART PHOTOGRAPHIQUE

OSNOVANA 1910 * ESTABLISHED 1910

Samostalna izložba fotografija Dušana Vukovića u Trebinju

Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju otvaranju samostalne izložbe Dušana Vukovića člana FKK Trebinje. Izložba je postavljena u galeriji Kulturnog centra Trebinjue, a otvaranje je predviđeno za ponedjeljak 28. novembra 2022. godine u 19,00 časova.

 

Plakat izložbe

Katalog izložbe


samostalna izložba fotografija samira zahirovića u turskoj

Obavještavamo vas da će Samir Zahirović član FKK Tuzla, u okviru manifestacije 12. Bursa fotografski festival (Bursa Turska) otvoriti svoju samostalnu izložbu na temu Biseri Osmanske arhitektura u BiH. Izložba je postavljena u Merinos Congress Centre u Bursi a biti će otvorena  02.12.2022. godine.

 

Plakat izložbe

Katalog izložbe


15. klupska izložba Foto kino kluba Trebinje

Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju otvaranju 15. klupske izložbe foitografija Foto kino kluba Trebinje. Izložba je postavljena u Galeriji  Kulturnog centra Trebinje a otvaranje je u utorak 22. novembra 2022. u 19 časova.

 

Plakat izloožbe

Katalog izložbe


klupska izložba UFKK Banja Luka u Brčkom

Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju otvaranju klupske izložbe fotografija Univerzitetskog foto kino kluba Banja Luka koja će se održati u Brčkom u Umjetničkoj galeriji Brčko Distrikt BiH. Izložba se otvara u četvrtak 10. novembra 2022. godine u 19 časova.

 

Pozivnica

Plakat izložbe

Katalog izložbe