ASOCIJACIJA ZA UMJETNIČKU FOTOGRAFIJU BOSNE I HERCEGOVINE

АСОЦИЈАЦИЈА ЗА УМЈЕТНИЧКУ ФОТОГРАФИЈУ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ

PHOTOGRAPHIC ASSOCIATION OF BOSNIA AND HERCEGOVINA

BOSNIA HERCEGOVINA FÉDÉRATION DE L'ART PHOTOGRAPHIQUE

OSNOVANA 1910 * ESTABLISHED 1910

Izložba fotografija bosankohercegočkog portreta u lukavcu

Katalog portret Lukavac 2020 www_001Pozivamo sve zaineresovane da prisustvuju otvaranju tematske izložbe bosanskohercegovačke fotografije na temu portret. Izložba predstavlja selekciju fotografija tematskog dijela FotoBiH 2020. Organizator izložbe je FKK Tuzla a izložba je postavljena u Javnoj biblioteci Lukavac. otvaranje izložbe je predviđeno za srijedu  28. oktobra 2020. u 12,00 sati.

 

 

Katalog izložbe

Plakat izložbe


fotobih gradiška 2020

Katalog FotoBiH Gradiška 2020 www_001Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju otvaranju treće po redu izložbe bosanskohercegovačke fotografije FotoBiH Gradiška 2020, koja se po prvi puta održava u ovom gradu. Organizator izložbe je Univerzitetski foto kino klub Banja Luka, a izložba je postavljena u Izložbenom salonu Kulturnog centra Gradiška.  Otvaranje je predviđeno u petak, 23. oktobra 2020. godine u 19,00 časova.

 

 

Katalog izložbe

Plakat izložbe


Izložba Univerzitetskog foto kino kluba Banja Luka u Rumuniji

Catalogue UFKK Banja Luka_001U sijedu 07.oktobra 2020. godine, u 18.časova, biće otvorena izložba fotografija članova Univerzitetskog foto kino kluba Banja Luka. Izložba će biti otvorena u galeriji „Turnul Croitorilor – Centru de Cultura Urbana“, u gradu Cluj-Napoca u Rumuniji. Članovi Univerzitetskog foto kino kluba će se predstaviti sa 27 fotografija od 27 autora. Izložba je organizovana u saradnji sa foto klubom Lumex iz rumunskog grada Cluj-Napoka.

 

Katalog izložbe

Pozivnica