ASOCIJACIJA ZA UMJETNIČKU FOTOGRAFIJU BOSNE I HERCEGOVINE

АСОЦИЈАЦИЈА ЗА УМЈЕТНИЧКУ ФОТОГРАФИЈУ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ

PHOTOGRAPHIC ASSOCIATION OF BOSNIA AND HERCEGOVINA

BOSNIA HERCEGOVINA FÉDÉRATION DE L'ART PHOTOGRAPHIQUE

OSNOVANA 1910 * ESTABLISHED 1910

Treća samostalna izložba Nihada Arnautovića “U duhu vremena” u Jajcu

KATALOG 3.SIF NIHAD_001_resizePozivamo sve članove i zainteresovane ljubiteleje fotografije da prisustvuju otvaranju Samostalne izložbe fotografija Nihada Arnautovića, člana Foto luba FOT Travnik. Izložba je postavljena u Domu kulture u Jajcu koji je i suorganizator izložbe, a otvaranje je predviđeno za ponedjeljak, 04.05.2014 u 19, 00 časova. Bit će izložena 41 fotografija sa motivima life i prirode.

 

Katalog izložbe


Ekskurzija – samostalna izložba AhmetA Hukića

Katalog G Vakuf 2015 Hukić Ahmet www_001_resizePozivamo sve zainteresovane da prisustvuju otvarnju samostalne izložbe fotografija Ahmeta Hukića iz tuzle pod naslovom Eksurzija. Na izložbi su predstavljene fotografije bosanskohercegovačkih gradova koji je autor snimao u posljednjem desetlječju. Izložba je postavljena u Centru za kulturu i obrazovanje Gornji Vakuf Uskoplje koji je ujedno i suorganizator ove izložbe, a otvaranje je predviđeno za četvrtak 16. aprila 2015. godine u 19,00 časova.

 

Pozivnica izložba
Katalog izložbe
Plakat izložbe


10 samostalna izložba Ahmeta Hukića

Katalog Mostar 2015 SIF Hukić_1_resizePozivamo sve zainteresovane da prisustvuju otvaranju 10. samostalne izložbe fotografija Ahmeta Hukića, člana Foto kino kluba Tuzla. Izložba simboličnog naziva “Pozdrav Mostaru” će se otvoriti u četvrtak 09. aprila 2015. godine u 19,00 časova. Izložba je postavljena u Ćorovića kući u Mostaru, a suorganizator je Srpsko prosvjetno i kulturno društvo Prosvjeta. Ovu retrospektivnu izložbu svojih radova nastalih u periodu boravka u Mostaru, autor je organizovao kao pozdrav gradu u kojem je proveo više od deset godina i koji uskoro napušta.

 

Katalog izložbe

 

Plakat izložbe