ASOCIJACIJA ZA UMJETNIČKU FOTOGRAFIJU BOSNE I HERCEGOVINE

АСОЦИЈАЦИЈА ЗА УМЈЕТНИЧКУ ФОТОГРАФИЈУ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ

PHOTOGRAPHIC ASSOCIATION OF BOSNIA AND HERCEGOVINA

BOSNIA HERCEGOVINA FÉDÉRATION DE L'ART PHOTOGRAPHIQUE

OSNOVANA 1910 * ESTABLISHED 1910

Prvi festival kratkog filma ILI FEST 2021 – Tuzla

Katalog ILI_002Foto kino klub Tuzla i IPA akademija Tuzla organizatori su prvog  ILI festivala kratkog filma.  Autori mogu učestvovati sa filmskim i audio radovima, a precizne propozicije date su u prilogu.

 

 

Katalog ILI festivala


KONKURS ZA MEĐUNARODNA FIAP UMJETNIČKA ZVANJA U 2021. GODINI

LOGO FIAP _resizeAsocijacija za umjetničku fotografiju u BiH obavještava sve članove, koji su ispunili uslove za sticanje nekog od FIAP zvanja, da pripreme prijavu i kolekciju radova najkasnije do 30. juna 2021. godine. Svi kandidati za zvanja moraju prvo da se registruju na platformi: https://www.myfiap.net/user/register/fp i tu će dobiti lični FP broj koji je neophodno navesti u formularu kao i broj FIAP kartice. Kandidati koji konkurišu za prvo zvanje AFIAP i nemaju karticu, bez koje nije moguća prijava, nakon registracije mogu naručiti FIAP karticu preko iste platforme i izvršiti uplatu preko PayPal-a. Novi formular za FIAP zvanja možete preuzeti na : https://fotobih.ba/?page_id=365

Saznajte više »


5. međunarodna izložba fotografija photo perspective 2021

Plakat - PHOTO PERSPECTIVE 2021Pozivamo vas da prisustvujete otvaranju 5. međunarodne izložbe fotografija PHOTO PESPECTIVE 2021 čiji je organozator Univerzitetski foto kino kluba Banja Luka. Otvaranje izložbe je u petak  04. juna 2021. godine u 19,30 časova u prostoru Vijećnice kulturnog centra Banski Dvor u  Banja Luci.

 

Pozivnica

Plakat

Katalog PhotoPespective 2021