ASOCIJACIJA ZA UMJETNIČKU FOTOGRAFIJU BOSNE I HERCEGOVINE

АСОЦИЈАЦИЈА ЗА УМЈЕТНИЧКУ ФОТОГРАФИЈУ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ

PHOTOGRAPHIC ASSOCIATION OF BOSNIA AND HERCEGOVINA

BOSNIA HERCEGOVINA FÉDÉRATION DE L'ART PHOTOGRAPHIQUE

OSNOVANA 1910 * ESTABLISHED 1910

Izložba fotografija FotoBiH Tuzla 2014

Treća ovogodišnja izložba bosanskohercegovačke fotografije otvorena je u Tuzli u Galeriji Foto kino kluba Tuzla, Džafer mahala 13. Izložba će bti postavljena do sredine novembra. Žiri u sastavu Pejaković Branko, Božanović Ozren i Mujanović Mirsad odabrao je za izlaganje 101 fotografiju od 41 autora. Najbolej sau fotografije Skenderije Siniše i Perić Svjetlane.
Katalog Foto BiH Tuzla 2014
Plakat FotoBiH Tuzla 2014


Izložba Tuzla turistička odrednica

Pozivamo vas da u srijedu, 8.10.2014. u 19h prisustvujete video izložbi fotografija, koje su sudjelovale na natječaju „Tuzla – turistička odrednica“. Video projekcija će se održati u Arheološkom parku (kod Panonskih jezera), a autorima će ovom prilikom biti dodijeljene diplome, najboljima i nagrade. Video projekciju, koja sadrži oko 100 fotografija od više od petnaest autora, dizajnirala je mlada producentica Gabrijela Andrejaš. Producenti izložbe su Robert Andrejaš i Monika Andrejaš – Padžić.
Atmosferu će upotpuniti Tuzlacima poznati producent i DJ – Senad Nurkanović (“Fa11out”), čiji nastup gotovo u pravilu garantira dobru zabavu.