ASOCIJACIJA ZA UMJETNIČKU FOTOGRAFIJU BOSNE I HERCEGOVINE

АСОЦИЈАЦИЈА ЗА УМЈЕТНИЧКУ ФОТОГРАФИЈУ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ

PHOTOGRAPHIC ASSOCIATION OF BOSNIA AND HERCEGOVINA

BOSNIA HERCEGOVINA FÉDÉRATION DE L'ART PHOTOGRAPHIQUE

OSNOVANA 1910 * ESTABLISHED 1910

Izložba Foto safari Travnik 2014

Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju otvaranju izložbe fotografija snimljenih na ovogodišnjem travničkom foto safariju. Izložba je postavljena u Zavičajnom muzeju u Travniku, a otvaranje će biti upriličeno u srijedu 19.11.2014. u 18:30 sati.

Plakat izložbe
Katalog izložbe


Samostalna izložba fotografija Slobodana Krstića u Austriji

U organizaciji Foto saveza Austrije u Horbranzu u Galeriji Ruckburg od 21. novembra 2014. godine bit će postavljena izložba fotografija  Slobodana Krstića člana bijeljinskog kluba Art Foto,  MFAUFBiH, EFIAP/b. Otvaranje izložbe je21.11.2014. godine u 20,00 sati.

Objava u novinama Foto saveza Austrije
Pozivnica za izložbu


Samostalna izložba fotografija Murat Jašarević

Pozivamo sve zainteresovane da prisustviju otvaranju samostalne izložbe fotografija Murata Jašarevića,  MFAUFBiH, AFIAP pod nazivom “Kameni spavač”. Izložba je postavljena u Galeriji Muzeja Zenica, a bit će otvorena u utorak, 18.11.2014. godine u 13 časova.


8. Međunarodni salon fotografije “Banja Luka 2014”

Plakat izložbe


Izložba fotografija “Note i pikseli”

Pozivamo sve zainteresovane da u srijedu, 12.11. 2014. godine u 19:30 sati u Centru za kulturu općine Travnik prisustvuju otvaranju  izložbe fotografija pod nazivom “Note i pikseli” trojice članova Foto kluba FOT:  Nihada Arnautovića, Ajbara Mujanovića i Mirsada Mujanovića. Na izložbi će iti izloženo 100 fotografija velikog formata nastalih na dvodnevnoj muzičkoj manifestaciji “3. ACOUSTIC FEST TRAVNIK”  na kojoj su učešće uzeli: Divanhana, Tajni gaz-Balašević tribute band, Mustra Orchestra, Apperenza, Plesni studio Maya, Ammar modna kolekcija, Kreativni svijet. Organizatori izložbe su: Centar za kulturu općine Travnik, Preporod Travnik i foto klub FOT Travnik.

Plakat izložbe
Katalog izložbe