ASOCIJACIJA ZA UMJETNIČKU FOTOGRAFIJU BOSNE I HERCEGOVINE

АСОЦИЈАЦИЈА ЗА УМЈЕТНИЧКУ ФОТОГРАФИЈУ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ

PHOTOGRAPHIC ASSOCIATION OF BOSNIA AND HERCEGOVINA

BOSNIA HERCEGOVINA FÉDÉRATION DE L'ART PHOTOGRAPHIQUE

OSNOVANA 1910 * ESTABLISHED 1910

fotobih trebinje 2020

Katalog FotoBiH Требинје 2020 www_001Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju otvaranju druge po redu izložbe bosanskohercegovačke fotografije FotoBiH Trebinje 2020. Organizator izložbe je FKK Trebinje, a izložba je postavljena u Muzeju Hercegovine u Trebinju.  Otvaranje je predviđeno u petak, 25. septembra 2020. godine u 20,00 časova.

 

Katalog izložbe

Plakat izložbe


izložba fotografija foto video kluba valter u visokom

1 sPozivamo sve zainteresovane da u subotu 19. septembra 2020. godine u 19,00 sati prisustvuju otvarnju izložbe fotografija Foto video kluba Valter Sarajevo pod nazivom “The best of lockdown”. Izložba je postavljena u konferencijskoj sali  Arheološkog parka Bosanska pioramida sunca i dio je projekta u kojem učestvuju umjetnici iz Makedinije, BiH, Srbije i Hrvatske.

 

Katalog izložbe

Plakat izložbe


PODACI O AKTIVNOSTIMA KLUBOVA I AUTORA ZA 2019

znak aufObavještavamo sve klubove i foto grupe da je zadnji rok za slanje izvještaja o aktivnostima članova i klubova za 2019. godinu  30. septembar 2020. godine. Obrasci za izvještaje su dostupni na web stranici (obrazac br 7 – obrasci vrednovanja klubova i autora) i potrebno ih je dostaviti u elektronskoj formi na e mail : [email protected].
Molimo vas da se pridržavate postavljenog roka za dostavljanje podataka.