ASOCIJACIJA ZA UMJETNIČKU FOTOGRAFIJU BOSNE I HERCEGOVINE

АСОЦИЈАЦИЈА ЗА УМЈЕТНИЧКУ ФОТОГРАФИЈУ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ

PHOTOGRAPHIC ASSOCIATION OF BOSNIA AND HERCEGOVINA

BOSNIA HERCEGOVINA FÉDÉRATION DE L'ART PHOTOGRAPHIQUE

OSNOVANA 1910 * ESTABLISHED 1910

27th FIAP Projected Images Biennial

Obavještavamo  zainteresovane autore da je dostava radova za FIAP – ov 27. Bijenale projektovane slike, koji se ove godine održava u Luxembourgu, do 20. 03. 2013. godine.
Kolekciju AUFBiH na pomenutom Bijenalu predstavljaće 20 kolor fotografija ( jedan autor može biti zastupljen maksimalno sa dva rada ).
Kolekcija mora biti koherentna, kako sa stanovišta inspiracije i koncepcije tako i u pogledu same realizacije i prezentacije.
Kako bi izbor kolekcije bio bolji i kvalitetniji, ostavljamo autorima mogućnost da dostave maksimalno 3 fotografije i to po mogućnosti na sledeće dvije teme:
a) Life                b) Pejzaž
Radovi u kolor tehnici dostavljaju se na CD-u u JPG formatu, rezolucija 72 dpi, duža strana mora biti 2400 pixela, kvalitet 10. Nazivi radova trebaju biti na engleskom jeziku. Mole se autori da ne dostavljaju radove koji su već bili u Kolekcijama AUFBiH na prethodnim Bijenalima.
Svi autori čiji radovi budu izabrani u kolekciju AUFBiH dobiće CD –katalog Bijenala. Troškove kotizacije za Bijenale i troškove slanja radova snosi AUFBiH.
Radovi se dostavljaju na adresu:
Milorad Kašćelan(Univerzitetski foto kino klub)
Bana Milosavljevića 20
78 000 Banja Luka

Koordinator BH kolekcija,
Milorad Kašćelan, MF AUFBiH, EFIAP


< < Nazad na početnu stranicu