ASOCIJACIJA ZA UMJETNIČKU FOTOGRAFIJU BOSNE I HERCEGOVINE

АСОЦИЈАЦИЈА ЗА УМЈЕТНИЧКУ ФОТОГРАФИЈУ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ

PHOTOGRAPHIC ASSOCIATION OF BOSNIA AND HERCEGOVINA

BOSNIA HERCEGOVINA FÉDÉRATION DE L'ART PHOTOGRAPHIQUE

OSNOVANA 1910 * ESTABLISHED 1910

Učlanjivanje za 2014. godinu

Obavještavamo sve zainteresovane fotografe i članove AUF BiH da je započeo ciklus učlanjivanja u AUF BiH za 2014. godinu. Cijena godišnje članarine je 20 KM i uplata se vrši organizovano puten klubova i foto grupa ili pojedinačno. Uplate se vrše na žiro račun broj 1941041066600115 kod Pro Credit banka Filijala Tuzla.  Članarina važi od dana učlanjivanja godinu dana.
Svaki član dužan je dostaviti pojedinačno ili putem kluba podatke i to ime i prezime, adresu, telefon, e- mail obzirom da će se voditi evidencija o članstvu na web sajtu. (podatke poslati na e mail [email protected]). Obzirom da je i za prošlu godinu došao određen broj nepotpunih podataka to će spiskovi biti dostavljeni predsjednicima klubova na ažuriranje. Posebno molimo članove koji se pojedinačno učlanjuju da dostave e mailom svoje podatke jer banke ove podatke bez obzira što su ispisani na uplatnici ne dostavljaju na izvodu.
Član može dobiti člansku kartu koja se izdaje na neodređeno vrijeme. Cijena članske karte je 10 KM sa poštarinom i uplaćuje se na žiro račun AUFBiH.
Izdavanje PRESS kartica vrši se prema Pravilniku o izdavanju PRESS kartice. Članovi koji su ispunili uslov za PRESS karticu treba da pošalju fotografiju na e mail : [email protected] i da na žiro račun AUFBiH uplate 30 KM. Kartica se izdaje na period od tri godine.


< < Nazad na početnu stranicu